Brousky na nože

Ostrý nůž v ruce má při vaření velký význam, od přípravy až po prezentaci. Časem se i ty nejtrvanlivější ocelové nože přirozeně otupí a k udržení ostří vyžadují péči a pozornost. Tupé nože jsou nejen frustrující, ale mohou způsobit škodu, protože uživatel použije větší sílu - místo aby nechal nůž pracovat. Díky správné technice broušení nožů můžete všechny své kuchyňské nože udržovat v bezpečí a v co nejlepším výkonu.

Brousky na nože

Ostrý nůž v ruce má při vaření velký význam, od přípravy až po prezentaci. Časem se i ty nejtrvanlivější ocelové nože přirozeně otupí a k udržení ostří vyžadují péči a pozornost. Tupé nože jsou nejen frustrující, ale mohou způsobit škodu, protože uživatel použije větší sílu - místo aby nechal nůž pracovat. Díky správné technice broušení nožů můžete všechny své kuchyňské nože udržovat v bezpečí a v co nejlepším výkonu.

Fiskars Brousky na nože

Udržujte optimální výkon kuchyňských nožů správným broušením a ostřením. Pro nejlepší zážitek z broušení nožů použijte sadu brousku na nože Fiskars Whetstone Premium, která obsahuje oboustranný brousek se dvěma stupni zrnitosti, protiskluzové držáky, vodítko pro optimální úhel 26 stupňů a leštící kůži. Whetstones jsou skvělou volbou pro broušení kuchyňských nožů a jsou nezbytné pro každou titanovou čepel. Pro běžné domácí potřeby jsou brousky na nože Fiskars Roll-Sharp vybaveny protiskluzovou základnou a jejich použití je velmi snadné. Oba brousky Fiskars Essential Roll-Sharp a Fiskars Edge Roll-Sharp se dodávají s keramickým brusným kamenem pro celoživotní použití. Kromě toho udržujte své čepele dobře nabroušené pomocí ocílky Fiskars na broušení nožů.

Viz také:

Viz