Porcovací nože

Správná příprava jemných kusů masa zvýrazní jejich chuť a zachová křehkost. K celkovému zážitku přispívá i způsob, jakým se plátek masa podává. Ostrá a jemná čepel porcovacího nože, často spojená s porcovací vidlicí, zachovává dokonalost propečeného steaku carpaccio nebo křupavou kůži hovězího roštěnce tím, že snižuje odpor při krájení; čepel prochází masem jemně a vytváří tenké, rovnoměrné porce lahodného masa.

Porcovací nože

Správná příprava jemných kusů masa zvýrazní jejich chuť a zachová křehkost. K celkovému zážitku přispívá i způsob, jakým se plátek masa podává. Ostrá a jemná čepel porcovacího nože, často spojená s porcovací vidlicí, zachovává dokonalost propečeného steaku carpaccio nebo křupavou kůži hovězího roštěnce tím, že snižuje odpor při krájení; čepel prochází masem jemně a vytváří tenké, rovnoměrné porce lahodného masa.

Fiskars Porcovací nože na maso

S porcovacími noži Fiskars dosáhnete při každém servírování té nejlepší kvality. Díky inovacím, které zajišťují dlouhotrvající ostrost díky technologii LZR-EDGE u nožů Fiskars Hard Edge a optimalizaci úhlu ostří u nožů Fiskars Norden, si vybere každý kuchař. Servírovací nože se snadnou údržbou jsou vyrobeny z japonské nerezové oceli, takže je lze mýt v myčce na nádobí a obsahují hluboké chrániče prstů pro ochranu. Chcete-li si vychutnat tradiční nádech, užijte si nože Norden vyrobené z prvotřídních materiálů, jako je německá ocel s vysokým obsahem uhlíku a tepelně upravené rukojeti z březového dřeva. Péče je věnována také designu porcovací vidlice, včetně hrotů z vysoce kvalitní oceli, které se dokonale hodí k porcovacímu noži při každé příležitosti.

Viz také:

Viz