Nože asijského typu

Nůž Santoku je univerzální kuchyňský nůž asijského typu, o něco kratší a tenčí než jeho příbuzný nůž kuchařský. Nože Santoku jsou vynikající pro lepší krájení zeleniny a masa, zejména tam, kde je potřeba jemné a tenké plátky, a také pro sekání bylinek. Nože asijského typu Nakiri a sekáček na maso mají širší čepel, která vyniká při krájení velké zeleniny, zatímco nůž Deba má velmi ostrou čepel s jemným hrotem pro jemné krájení ryb nebo masa.

Nože asijského typu

Nůž Santoku je univerzální kuchyňský nůž asijského typu, o něco kratší a tenčí než jeho příbuzný nůž kuchařský. Nože Santoku jsou vynikající pro lepší krájení zeleniny a masa, zejména tam, kde je potřeba jemné a tenké plátky, a také pro sekání bylinek. Nože asijského typu Nakiri a sekáček na maso mají širší čepel, která vyniká při krájení velké zeleniny, zatímco nůž Deba má velmi ostrou čepel s jemným hrotem pro jemné krájení ryb nebo masa.

Fiskars Nože asijského typu

Univerzální nože Fiskars Santoku asijského typu zaujímají v kuchyni ústřední postavení, protože umožňují dokonalé krájení a sekání zeleniny, masa a mořských plodů, zejména v případech, kdy je třeba krájet jemné a tenké plátky. Stejně tak nože Nakiri a sekáček na maso umožňují snadné a pohodlné krájení velké a tvrdé zeleniny. Vybírejte z řady nožů Fiskars v asijském stylu. Nože s čepelemi z japonské oceli s vysokým obsahem uhlíku nabízejí vysoký výkon a většina z nich je vhodná pro mytí v myčce nádobí, což usnadňuje údržbu.

Viz také:

Viz