Filetovací nože

Při přípravě ryb je vhodné mít pro tuto příležitost vhodný nůž, který vám pomůže stáhnout kůži, vykostit a uchovat čerstvý úlovek. Rybí maso je velmi jemné a filetovací nože jsou speciálně navrženy tak, aby pomáhaly při přesných řezech. Dobrý nůž na přípravu ryb je tenký, pružný a vyrobený z nekorodujícího kovu, který by měl být stále velmi ostrý. Pro větší kontrolu a bezpečnost na krájecím prkénku spojte filetovací nůž s vidlicí na ryby, která bude rybu při krájení držet na místě.

Filetovací nože

Při přípravě ryb je vhodné mít pro tuto příležitost vhodný nůž, který vám pomůže stáhnout kůži, vykostit a uchovat čerstvý úlovek. Rybí maso je velmi jemné a filetovací nože jsou speciálně navrženy tak, aby pomáhaly při přesných řezech. Dobrý nůž na přípravu ryb je tenký, pružný a vyrobený z nekorodujícího kovu, který by měl být stále velmi ostrý. Pro větší kontrolu a bezpečnost na krájecím prkénku spojte filetovací nůž s vidlicí na ryby, která bude rybu při krájení držet na místě.

Fiskars Filetovací nože

Skvělý filetovací nůž je tenký, pružný a vyrobený z nekorodujícího kovu, který by měl být velmi ostrý. Filetovací nože Fiskars jsou vyrobeny z odolných kovů s dlouhou životností, jako je německá a japonská nerezová ocel, a nabízejí správnou flexibilitu pro přípravu ryb. Na výběr jsou klasická provedení s tepelně upraveným březovým dřevem nebo s prvky vhodnými pro mytí v myčce. A pro domácí kuchaře je určena čepel Norden, která vyniká optimalizovaným 26stupňovým zkosením.

Viz také:

Viz