Zavlažovací časovač, dva výstupy
Timer, dual outlet

Zavlažovací časovač, dva výstupy

Položka #: 1054792
  • Snadné programování času, doby trvání a frekvence zavlažování nezávisle pro každý vývod
  • Šroubení pro připojení k vodnímu zdroji má tři velikosti závitu. Lze připojit na vodovodní kohoutky s běžnými vnějšími závity o Ø 21 mm (G 1/2 ""), Ø 26,5 mm (G 3/4 "") a Ø 33,3 mm (G 1 "")
  • Tlačítko okamžitého zavlažování umožňuje pustit a zavřít vodu mimo naprogramovaný časový plán zavlažování. Dobu zavlažování lze nastavit v rozmezí 1 až 240 min. Pak se okamžité zavlažování automaticky zastaví nebo se může zastavit dříve stiskem tlačítka.
  • Možnost přerušit zavlažování bez vlivu na nastavený časový plán např. při deštivém počasí.
  • Ochrana proti vybití baterie zastaví zavlažování v případě, že se baterie vybije
  • Pracuje s bateriemi 2xAA (nejsou součástí balení)
  • Zavlažovací časovač nemá dešťový senzor
  • Univerzální připojení je kompatibilní s ostatními značkami

Zavlažovací časovač Fiskars se dvěma výstupy je dokonalým nástrojem, který šetří čas a vodu při zavlažování vašeho trávníku a zahrady. Snadno se nastavuje a používá. Zavlažovač automaticky pouští a zastavuje vodu podle předem nastaveného časového plánu. Oba výstupy mohou pracovat podle stejného plánu a zkrátit tak dobu zavlažování na polovinu nebo mohou pracovat podle vlastního časového plánu.
Časovač má navíc tlačítko okamžitého zavlažování, kterým si pustíte vodu i mimo časový plán. Ochrana proti vybití baterie zastaví vodu, když je baterie vybitá. Časovač je možné připojit k vodovodním kohoutkům s vnějším závitem tří nejběžnějších velikostí..

Velký, snadno čitelný LCD displej umožňuje snadné a intuitivní naprogramování časového plánu. Jednoduše se nastaví čas zahájení zavlažování (00:00 až 23:59), doba trvání zavlažování (1 až 360 min.) a frekvence zavlažování (každých 6 hodin, 12 hodin nebo 1 až 7 dní). Pak nechte pracovat časovač po celou sezónu. Ergonomické šroubení umožňuje pohodlné připojení ke zdroji vody a integrovaný vodní filtr chrání ventil zavlažovače před ucpáním. Zavlažování lze manuálně přerušit bez vlivu na nastavený časový plán na 24, 48 a 72 hodin např. při deštivém počasí. 

Katalogové číslo výrobku
1054792
Mezinárodní číslo obchodní položky (EAN)
6411501511782
Šířka
138 mm
Délka
65 mm
Výška
215 mm
Hmotnost
580 g