Výroba ukončena

Solid™ Hákový držák na nařadí , 2 ks

Položka #: 1057585
  • 2-hákové držáky na nářadí Fiskars Solid ™ jsou univerzální a lze je namontovat na zeď, což umožňuje snadný způsob úhledného uložení dlouhých i menších ručních nástrojů. Slouží k uskladnění nástrojů pro hloubení a kultivaci s dlouhou rukojetí SmartFit ™, Ergonomic ™, White a Classic, ale také hrébě a kladiva.
  • Vyrobeno z oceli a potažené barvou, aby se zabránilo korozi a zlepšila odolnost proti UV záření
  • Balení obsahuje pět držáků nástrojů
  • Každý držák nářadí měří 14,5 x 22 x 5 cm, váží 0,5 kg

Uskladnění zahradního nářadí je snadné díky 2 - hákovým držákům na nářadí Fiskars Solid ™. Díky dvěma malým háčkům, které lze použít k zavěšení nástrojů za držadla nebo hlavy, jsou všestranné a snadno se montují. Ideální jsou na uskladnění nástrojů pro kopání a kultivaci s dlouhou rukojetí SmartFit ™, Ergonomic ™, White a Classic jako jsou hrábě a kladiva. Držáky na nářadí jsou vyrobeny z oceli a jsou opatřeny nátěrem zabraňujícím korozi a zlepšujícím odolnost proti UV záření. Dodávány jsou v balení po pěti kusech pro zábavný a snadný způsob uspořádání kůlny na nářadí. 

Montáž:
Vložte tři hřebíky do každého ze tří otvorů na držáku na nářadí a zatlučte. Háčky by měly tvořit spodní dva rohy trojúhelníku. Před montáží dalšího držáku nástrojů nezapomeňte vzít v úvahu šířku a rozteč mezi nástroji.

Používání:
Zavěste nářadí na háčky za rukojeť nebo hlavy.

Katalogové číslo výrobku
1057585
Mezinárodní číslo obchodní položky (EAN)
6411501600363