Stavební sekera XXL 8 lb/36"

Maximální výkon, minimum námahy
Položka #: 1020220
  • Unikátní systém snižující vibrace - až o 50 %.
  • Kvalitní indukcí tvrzená hlava z kalené oceli s nerezovým povrchem.
  • Ergonomicky tvarované komfortní topůrko.
  • Jádro z inovativního materiálu Fibreglass, pokryté vrstvou vysoce kvalitní oceli.
  • Rozšířený konec topůrka eliminuje vyklouznutí z ruky.

Maximální výkon, minimum námahy

Tato silná stavební sekera je skvělá pro obtížné štípání tvrdého dřeva. Obsahuje náš patentovaný systém kontroly otřesů IsoCore™, který snižuje otřesy a vibrace až o 50%. Tato sekera se hodí na obtížné štípání tvrdého dřeva a snižuje únavu svalů a bolest kloubů. Její hlava kovaná z prémiové oceli obsahuje štípací plochu, která odděluje polena, a zatloukací plochu, která se dá použít pro zatloukání klínů nebo se do ní dá při štípání udeřit dalším nástrojem pro snadnější oddělení dřeva.

Náš patentovaný systém kontroly otřesů IsoCore™ nemá v tomto odvětví průmyslu konkurenci a absorbuje otřesy a vibrace nárazu tak dobře, že snižuje opotřebení vašeho těla. Dvouvrstvé topůrko zachytí všechny zbylé vibrace. Optimalizovaná ergonomie ostří snadno štípe i tvrdá polena a neoddělitelná nýtovaná hlava nesjede ani se neodlomí, a to ani při úderech maximální silou.

Tvar topůrka je vytvořen pro maximální výkon, topůrko vám pohodlně a bezpečně drží v ruce a jeho konec je rozšířen kvůli bezpečnosti. Strategická textura povrchu topůrka zlepšuje úchop a snižuje tvorbu puchýřů.

Katalogové číslo výrobku
1020220
Mezinárodní číslo obchodní položky (EAN)
6411501560087
Šířka
201 mm
Délka
914 mm
Výška
75 mm
Hmotnost
4720 g