ReNew univerzální nůžky (21 cm)

Položka #: 1058094
  • Udržitelné rozhodnutí pro různé domácí stříhání
  • Nůžky jsou vyrobeny z recyklovaných materiálů (celkem 80 %) a celulózového vlákna (celkem 13 %)
  • 100% recyklovatelné
  • Dokonalé pohodlí a mimořádná funkčnost
  • Vyrobeny ve Finsku, testovány ručně

Recyklované nůžky Fiskars jsou vytvořené s ohledem na udržitelnost. Díky tomu přináší šetrné řešení pro životní prostředí.

Všechny recyklované nůžky – stejně jako jakýkoli jiný výrobek společnosti Fiskars – jsou vyrobeny tak, aby dlouho vydržely. Tyto nůžky, které jsou vyrobeny z recyklovaných materiálů (celkem 80 %) a celulózového vlákna (celkem 13 %), jsou 100% recyklovatelné. Mají ergonomická držadla, která se postarají o dokonalé pohodlí, a odolné čepele z nerezové oceli, díky kterým vydrží ostré velmi dlouho. Vyrábějí se a ručně testují ve Finsku, díky čemuž je zaručena optimální kvalita a mimořádná funkčnost. Naše recyklované nůžky jsou určeny pro praváky a mají délku 21 cm. Jejich obal je rovněž vyroben ze 100% recyklovaného papírového vlákna.

Každá držadla těchto nůžek jsou jedinečná

Díky použitým recyklovaných materiálům je barva každých držadel těchto nůžek jedinečná! Z tohoto důvodu mohou mít Recyklované nůžky například zelený nebo hnědý odstín nebo též případně i jejich kombinaci. Světle hnědá místa vzniknou při použití recyklovatelných celulózových vláken.

Každá držadla těchto nůžek jsou jedinečná
Katalogové číslo výrobku
1058094
Mezinárodní číslo obchodní položky (EAN)
6424002013280
Šířka
2 cm
Délka
21 cm
Výška
7.5 cm
Hmotnost
0.215
Délka čepele
9.5
Objem
0.315