Vřetenová sekačka StaySharp™ Max

Položka #: 1000591

Nová sekačka Fiskars StaySharp™ Max je v současné době nejpokrokovější vřetenovou sekačkou na světě. Přináší řešení problémů, které jsou vlastní tradičním vřetenovým sekačkám. Sekačka Fiskars StaySharp™ Max kombinuje patentovanou technologii s perfektní ergonomií. V porovnání s tradičními vřetenovými sekačkami je snadnější ji tlačit, má větší žací výkon, nože zůstávají dlouho ostré a má větší rozsah nastavení výšky trávníku. Je skutečností, že StaySharp™ Max vyhrává v každé z těchto oblastí.

Používáním vřetenové sekačky StaySharp™ namísto rotační získáte zdravější, krásně zelený trávník díky tomu, že její nože stříhají stébla trávy čistě jako nůžky. Tráva tak ztrácí méně vláhy a minimalizuje se možnost jejího napadení plísněmi. Vřetenová sekačka Fiskars umožňuje sekat trávník ohleduplně k životnímu prostředí, zcela bez hluku a vibrací, na rozdíl od sekaček poháněných motorem. Je to jeden z nejekologičtějších způsobů sekání trávy.

  • Vynikající systém StaySharp™ seká trávu, aniž by se nože dotýkaly - tím se redukuje tlačná síla až o 30% a nože zůstávají dlouho ostré
  • Patentovaná technologie Inertia Drive™ dodává dvojitý žací výkon k přeseknutí plevelu a míst, kde by jiné sekačky trávu pouze “žvýkaly”
  • Patentovaný design VersaCut™ je nejlepší ve své třídě s možností nastavení výšky sekání mezi 2,5 cm - 10 cm a umožňující sekat nejblíže k obrubníku
  • Jednoduše nastavitelná výška držadla s měkkým povrchem pro pohodlné držení
  • Možnost sklopit držadlo pro snadné skladování
  • Přední vyhazování posekané trávy
  • Lze doplnit košem na sběr trávy StaySharp™ (č. 1000592)
Číslo výrobku
113880
Katalogové číslo výrobku
1000591
Mezinárodní číslo obchodní položky (EAN)
6411501138804
Šířka
610 mm
Délka
1220 mm
Hmotnost
23,50 kg