Tréninkové nůžky, Šedozelené
Training scissors

Tréninkové nůžky, Šedozelené

Položka #: 1064068
  • Nůžky Fiskars Training mají speciální tréninkovou páku s pružinou, která pomáhá naučit stříhat nůžkami děti od tří let.
  • Po aktivaci tréninkové páky se čepele po každém střihu automaticky otevřou, takže se děti mohou soustředit na jejich zavírání, zatímco se učí stříhat papír.
  • Jakmile si dítě osvojí zavírání nožů, lze tréninkovou páku překlopit zpět nahoru a stříhat tradičním způsobem s otevíráním a zavíráním.
  • Bezpečné kovové čepele jsou potaženy plastem a tupé hroty zajišťují větší bezpečnost.
  • Dvě široká, symetricky velká poutka na rukojeti usnadňují uchopení - bez ohledu na to, jak se děti rozhodnou nůžky držet
  • Optimalizovaný úhel otevření umožňuje dětem pohodlně otevřít čepele, aniž by ztratily úchop, což v konečném důsledku nabízí lepší kontrolu nad nožem
  • Ideální pro děti od 3 let
  • Vhodné pro praváky i leváky

Každé dítě je tvůrčí génius a jedinou hranicí jeho sebevyjádření by měla být jeho vlastní fantazie. Nůžky Fiskars Training jsou promyšleně navrženy pro malé ruce a kreativní mysl, mají bezpečné, plastem potažené čepele a speciální tréninkovou páku, která dětem pomáhá osvojit si základní dovednosti při práci s nůžkami. Po zapnutí tréninkové páčky se nůžky automaticky otevřou, takže se předškoláci mohou soustředit na zavírání čepelí, zatímco se učí stříhat papír. Po zvládnutí této dovednosti lze tréninkovou páčku vyklopit nahoru, aby se stříhání stalo tradičnějším způsobem otevírání a zavírání nůžek pro "velké děti". Kovové čepele potažené plastem řežou papír a tupé hroty zajišťují větší bezpečnost. Široká poutka rukojeti jsou navržena pro menší děti a zajišťují pohodlné a snadné uchopení bez ohledu na to, jak nůžky drží. Optimalizovaný úhel otevření také pomáhá dětem otevírat čepele, aniž by ztratily úchop, a tím se zlepšuje jejich kontrola. Tyto nůžky jsou ideální pro předškoláky od tří let, protože každý kreativní génius si zaslouží správné nůžky ve správném věku, aby se mohl projevit.

Katalogové číslo výrobku
1064068
Mezinárodní číslo obchodní položky (EAN)
6424002014737